Rólunk

Hogy kik is vagyunk mi?

Egy jó hangulatú csapat, melynek törzstagjai több évtizede az irodatechnika (fénymásolók, nyomtatók) világában tevékenykednek.

A cég gyakorlatilag a fénymásológépek magyarországi megjelenésével egyidős, így rengeteg láttunk, tapasztaltunk az évtizedek során. A piacon lévő nyomtatók és fénymásológépek többségét ismerjük, tisztában vagyunk azok erősségeivel és gyengeségeivel.

Mindezen tapasztalatokat felhasználva, személyre szabott megoldásokkal tudjuk ügyfeleink munkáját segíteni, legyen szó eszköz beszerzésről, szervizelésről vagy éppen a másolószalonunk szolgáltatásairól.

Személyes megjelenést igénylő kereskedelmi és szerviz feladatainkat Miskolcon, a megyeszékhely vonzáskörzetében és Borsod megyében végezzük, ide koncentráljuk erőforrásainkat azért, hogy minél gyorsabban tudjuk reagálni a környezetünkben felmerülő kihívásokra.

Egy olyan csapat vagyunk, melyben a harminc éve a szakmában dolgozó senior munkatársak és a nemrég végzett fiatal titánok egyaránt megtalálhatók, így a tapasztalat és a dinamizmus egyaránt jelen van mindennapjainkban.

Egy összetartó csapat vagyunk, ahol mindenki – legyen szó az ügyfélszolgálati kolléganőről, a kereskedelmi vezetőről vagy éppen valamely szerviztechnikusról – pontosan tudja és végzi a feladatát annak érdekében, hogy az ügyfeleink kiszolgálása a lehető leggördülékenyebben történjen.

És hogy pontosan milyen szakterületeken tudunk a segítségükre lenni? A lenti gombra kattintva megtudhatja.