Másolószalonunk szolgáltatásai

A város legnagyobb kapacitású másolószalonja

Nemcsak azzal dicsekedhetünk, hogy miénk volt a város első fénymásolószalonja – mely a mai napig nyitva áll -, hanem azzal is, hogy ügyfeleink hűségének köszönhetően a település copy shopjai közül mi rendelkezünk a legnagyobb gépparkkal, mely egyúttal azt is jelenti, hogy a felmerülő igényeket mi tudjuk a leggyorsabban kielégíteni.

Szolgáltatásunk ráadásul nemcsak a sokszorosításra terjed ki, hanem emelett számos egyéb ehhez kapcsolódó tevékenységgel segítjük ügyfeleinket.

Fénymásolás
Másolószalonunkban fekete-fehér és színes kivitelben vállaljuk iratok, képek sokszorosítását néhány oldaltól akár többezer oldalig.

Laminálás
A bankkártya formátumtól egészen A3-as méretig be tudjuk vonni műanyagba a kért dokumentumokat, így téve ellenállóvá a környezeti hatásokkal szemben.

CD írás
Manapság ritkaságnak számító szolgáltatás keretében CD írási és másolási szolgáltatást is nyújtunk. Fontos azonban, hogy ezek az anyagok nem állhatnak jogvédelem alatt.

Spirálozás
Professzionális spirálozó gépünkkel akár 500 oldalas anyagok műanyag spirálozását is tudjuk kivitelezni.

Naptár készítés
Nagy tapasztalatunk van egyedi naptárak elkészítésében. Fali, asztali, akasztóval ellátott vagy spirálozott. Egyik sem jelent gondot és nagyon szép, személyes ajándék lehet.

Dokumentumok nyomtatása
Különböző adathordozókról származó (CD, pendrive, mobiltelefon) illetve elektronikus formában megküldött anyagokról tetszés szerinti példányszámban tudunk monokróm vagy színes nyomatokat készíteni.

Mérnöki nyomtatás
Szélesformátumú nyomtatónkkal akár A0 méretű tervrajzok nyomtatásával is megbirkózunk színesben és fekete-fehérben egyaránt.

Szkennelés
Vállaljuk a részünkre eredetiben átadott dokumentumok, képek digitalizálását és azok hozott vagy nálunk vásárolt adathordozóra történő mentését vagy e-mailben történő megküldését.

Fotók nyomtatása
Multifunkciós berendezéseinkkel képesek vagyunk a mobiltelefonról származó illetve egyéb formában átadott fotók nyomtatására.

Munkavégzés speciális médiákra
A normál fénymásolópapírok mellett nagyobb grammsúlyú (vastagabb), színes, öntapadó illetve még különlegesebb (téphetetlen, vízálló) hordozókra is tudunk másolatokat, nyomatokat készíteni.