Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Ne tartsa fejben irodagépe minden kínját, baját és ne halmozzon fel felhasználhatatlan mennyiségű kellékanyagot, bízza mindezt ránk!

TÜSZ szolgáltatásunk éppen Önnek szól, amennyiben megunta saját tulajdonú irodagépének rendszeres karbantartásának és javításának egekbe szökő eseti költségeit. E konstrukció keretében ugyanis előre meghatározott példányszámos díj ellenében ránk bízhatja a készülék teljeskörű ellátását, mely magában foglalja a géphez szükséges összes kellékanyagot, alkatrészt és a rendszeres karbantartási, javítási, kiszállási díjakat is. Így egy esetlegesen előforduló meghibásodás vagy festékhiány esetén nincs más dolga, mint felemelni a telefont és értesíteni minket a problémáról.

Tehát, ha szeretné a nyomtatóinak, fénymásológépeinek soron kívüli szervizellátását - szerződött partnereink ugyanis elsőbbséget élveznek a bejelentők között - a havi elkészített példányszámainak ismeretében könnyen, előre tervezhető költségszint mellett, akkor érdemes egyeztetnie velünk a részletekről. TÜSZ szerződésbe bevont készülékének életét ráadásul folyamatosan nyomon követjük és szakvéleményekkel, javaslatokkal segítjük munkáját illetve előrejelezzük az esetleges gépcserét is, amennyiben az eszköz közeledik az élettartama végéhez, tesszük mindezt annak érdekében, hogy fel tudjon készülni az ezzel járó beruházásra.

Erre a lehetőségre úgy tekintsen, mint egyfajta garancia meghosszabbításra, mely biztonságot nyújt Önnek is!