Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Használja ki tapasztalatunkat...

Vétek lenne nem élni azzal a szakmai tapasztalattal és szerteágazó partneri hálóval, melyet a XERO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. az elmúlt, valamivel több, mint két évtized során azért épített ki, hogy Önt is segítse a mundennapi munkában. A cég tulajdonosai és dolgozói azért kóstoltak bele ezen iparág legszerteágazóbb területeibe, hogy Ön magas színvonalú, ugyanakkor a lehető legköltségtakarékosabb megoldást találhassa meg nálunk.

Mindezen szempontoktól vezérelve került kialakításra a mára rendkívül összefonódott termékkör a multifunkciós fénymásológépektől kezdve, a számítástechnikai eszközökön át a legkülönbözőbb irodaszerekig, mind új, mind használt cikkek vonatkozásában. Ezek támogatására a bevezetésükkel párhuzamosan kialakult az előzekben említett eszközök szervizháttere is mind eseti, mind átalánydíjas konstrukcióban, előbb csak néhány fénymásolótípusra, később már szinte minden ilyen berendezésre, majd később a számítástechnikai eszközökre is.

Persze ezek mellett ne felejtse Ön sem másolástechnikai szolgáltatásainkat, a nyomtatástól kezdve, a színes és fekete-fehér sokszorosításon keresztül, a digitalizálásig és a manapság egyre inkább visszaszoruló, de még reneszánszát élő faxolásig.

Látható tehát, hogy az Ön és az egyéb ügyfelek igényeit is folyamatosan igyekszik a XERO Kft. követni, mely a termékpaletta illetve a szolgáltatási kör folyamatos változását hozza magával. Bizonyos termékek vagy szolgáltatások feltűnnek, majd eltűnnek a világban, így változik a cég kínálata is. Gondoljunk itt például pozitív példaként, az egyre népszerűbbé váló notebookok előretörésére vagy ellenpéldaként a számológépek javítási igényének eltörpülésére vagy a  szilárdtintás technológia kudarcára.

Ebben a rohanó világban - ahogyan a példa is mutatja - nem tudni mit hoz a holnap, de egy biztos: A XERO Kft-re partnerei a jövőben is számíthatnak!