Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Előfordult már, hogy szkennelt formában kellett továbbítania egy anyagot, melyet megfelelő technikai híján nem tudott elkészíteni? Na, többé nem fog megtörténni, ha hozzánk fordul.

A világ eldigitalizálódása magával hozza azt is, hogy Ön ügyeit a leggyorsabban az interneten tudja intézni. Így alkalmanként Önnek is szüksége lehet egy-egy igazolás, kép vagy egyéb dokumentum szkennelt formájára. Az emberek többségének azonban egy-egy ilyen anyag, főleg a nagyobb terjedelmű több oldalas összeállítások beszkennelése lehetetlen feladatot jelent. Erre találhat megoldást nálunk Ön is, ha igénybe veszi szkennelési szolgáltatásunkat, mellyel anyagait fekete-fehér vagy színes formában, a leggyengébbtől a legmagasabb minőségig tudja digitalizálni.

Hozza be fényképeit, dokumentumait és rövid határidővel vagy akár azonnal elkészítjük azok elektronikus formáját berendezéseink segítségével A3-as mérettől egészen az igazolványkép nagyságig, egy oldaltól akár a több száz oldalas dokumentációig, az Ön által válaszott fájlkiterjesztésben (.pdf, . jpg, .tiff). Ezeket aztán pendriveon, CD, DVD lemezen át is adjuk Önnek, sőt e-mailen keresztül azonnal tovább is küldheti tőlünk.

Digitalizál az egész világ, tegye Ön is!