Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Előfordult már Önnel, hogy valamely számítógép villámcsapás érte, ezáltal elfüstölt egy-két alkatrész és szüksége lett volna egy szakvéleményre a biztosítótól kapott kártérítéséhez? Volt már olyan, hogy a könyvelő a régi laptop leselejtezéséhez selejtezési szakvéleményt kért, de nem tudta kihez forduljon?

Amennyiben szakszerviz szóbeli vagy írásos szakvéleményére van szüksége egy asztali számítógép, notebook vagy egyéb hardver meghibásodásása kapcsán a biztosítóva való tárgyaláshoz vagy akár egy peres eljárásban - gondoljunk itt akár a senkiről sem feltételezendő, de időnként előforduló dolgozói károkozásra -, úgy jó helyen jár. Technikusaink készséggel segítik Önt a hiba behatárolásában és lehetőségeikhez mérten a meghibásodás lehetséges okainak meghatározásában illetve a javítás várható költségének előrejelzésében, mindezt papírra rögzítve. Ne forduljon elő, hogy szüksége van rá, de egy ember életében a gyakorlat azt mutatja, hogy egyszer legalább bekövetkezik ilyesmi. Mi ilyenkor is kisegítjük Önt!

Segítséget találhat nálunk akkor is, ha selejtezne, hogy könyveiből kikerülhessen az az elavult, merevlemez hibás vagy törött kijelzős, Windows XP rendszer is nehezen futtató gép, de a könyvelő szakcég által kibocsátott selejtezési javaslat nélkül nem engedi ezt. Kérje a készülék felmérését tőlünk és amennyiben azt valóban selejtezésre érettnek találjuk a kora, műszaki állapota vagy a hozzá szükséges alkatrészek hiánya miatt, akkor kérésére megkaphatja a szükséges szakvéleményt.

Lehet, hogy sokak szemében csak egy darab papír, de akinek szüksége van rá az pontosan tudja, hogy milyen sok múlik a hiányán.