Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Előfordult már Önnel, hogy egy irodatechnikai berendezést villámcsapás ért és szüksége lett volna egy szakvéleményre a biztosítótól kapott kártérítéséhez? Volt már olyan, hogy a könyvelő egy nyomtató leselejtezéséhez selejtezési szakvéleményt kért, de nem tudta kihez forduljon?

Amennyiben szakszerviz szóbeli vagy írásos szakvéleményére van szüksége egy nyomtató, másoló vagy akár egy faxkészülék meghibásodásása kapcsán a biztosítóva való tárgyaláshoz vagy akár egy peres eljárásban - gondoljunk itt akár a senkiről sem feltételezendő, de időnként előforduló dolgozói károkozásra -, úgy jó helyen jár. Technikusaink készséggel segítik Önt a hiba behatárolásában és lehetőségeikhez mérten a meghibásodás lehetséges okainak meghatározásában illetve a javítás várható költségének előrejelzésében, mindezt papírra rögzítve. Ne forduljon elő, hogy szüksége van rá, de egy ember életében a gyakorlat azt mutatja, hogy egyszer legalább bekövetkezik ilyesmi. Mi ilyenkor is kisegítjük Önt!

Segítséget találhat nálunk akkor is, ha selejtezne, hogy könyveiből kikerülhessen az a vacak, évek óta működésképtelenül a sarokban porosodó készülék, de a könyvelő szakcég által kibocsátott selejtezési javaslat nélkül nem engedi ezt. Kérje a készülék felmérését tőlünk és amennyiben azt valóban selejtezésre érettnek találjuk a kora, műszaki állapota vagy a hozzá szükséges alkatrészek, kellékanyagok hiánya miatt, akkor kérésére megkaphatja a szükséges szakvéleményt.

Lehet, hogy sokak szemében csak egy darab papír, de akinek szüksége van rá az pontosan tudja, hogy milyen sok múlik a hiányán.