Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Kétségtelenül trendkövetők és a környezet védelmét szolgálják a digitális formában lévő anyagok, de sokszor szükség van rájuk nyomtatott formában is.

Hiába van meg Önnek egy prezentációs anyag , egy esszé valamely barátjától vagy néhány családi fénykép a számítógépen, ha az valamilyen okból kevésnek bizonyul. Ilyenkor jól jön egy nyomtató a háznál, azonban nem mindenki rendelkezik ilyennel, ráadásul sok esetben hiába van printer kéznél, az nem nyújt megfelelő minőségi színvonalat. Ennek megoldása érdekében bármikor felkereshet minket, hogy első osztályú minőségben hozzájusson a kívánt anyag materializált formájához.

Anyagait behozhatja hozzánk minden elterjedt, Office programcsomag által kezelt formátumban (.doc, .ppt., .xls, stb.), minden Microsoft Windows beépített fájlolvasónak és ingyenes kiegészítő program által kezelt formátumban (.jpg, . pdf., tiff, stb.) illetve sok más kiterjesztésben is, ha arról előzetesen velünk egyeztetett.

Kolléganőink segítségével a nyomtatást elvégezheti különböző adathordozókról (pendrive, CD lemez, DVD lemez, memóriakártya), internetről, e-mailből és az új igényekkel összhangban már akár mobiltelefonról is, bluetooth igénybevételével.

Eszközeink - mivel a nyomtatást egyszerre általában öt-hat készülékkel végezzük, melyek között az A4-es mérettől kezdve az A3-ason keresztül az A0 formátumú plotterig minden megtalálható - villámgyorsak, színesben és fekete-fehérben egyaránt pazar minőségűek és sohasem foglaltak teljes mértékben, így néhány perc alatt megbirkóznak akár több száz oldalnyi anyag kinyomtatásával is.

Hozza, küldje e-mailben vagy játssza át mobiltelefonjáról és mire felocsúdik, már kész is az anyag!