Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Szükség lenne egy régi családi fénykép másolására, egy újságcikk vagy egy féltve őrzött könyvrészlet lemásolására? Megoldjuk!

Biztosan Önnel is előfordult már, hogy szüksége volt egy dokumentum, esetleg fénykép vagy egyéb anyag lemásolására és nem tudta hova forduljon. Természetesen hozzánk! Fénymásolási igényeit a legmodernebb technológiákat felvonultató fénymásológépekkel rövid határidővel ki tudjuk elégíteni. Hozzon hozzánk egyszerű fekete-fehér  oldalakat vagy nagy telítettségű színes képeket, rajzokat, szinte eredeti minőségben tudjuk sokszorosítani azt. Az sem jelent problémát, ha anyagai nagyobbak mint A4-es méret, ugyanis egészen A3-as papírméretig, azaz 42 x 29,7 cm színesben és fekete-fehérben egyaránt elkészítjük a kért másolatokat. S, hogy mennyi időt kell várni a másolat elkészültére? Ez persze sok paramétertől függ, de ha figyelembe veszi azt, hogy általában 6 nagyteljesítményű fénymásológéppel állunk az Ön rendelkezésére is, melyek akár 62 oldal/perc kibocsátására képesek, akkor könnyen kiszámolhatja, hogy a dokumentumok előkészítése sokszor több időt vesz igénybe, mint maga a feladat elvégzése. Sőt, amennyiben Ön tananyagot másol nálunk, úgy élhet diákok számára kidolgozott kedvezményeinkkel is.

Gépeink készen állnak és csak Önre várnak!