Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Kiürült festékkazettáját, elszakadt transzfer szalagját, eltört papír kidobótálcát rövid úton pótolhatja nálunk.

Amennyiben nyomtatója, fénymásológépe tonerjei, patronjai kiürültek, netán valamilyen meghibásodás vagy véletlen baleset folytán alkatrészre van szüksége ezen készülékekhez, úgy ne keresgéljen tovább, nálunk megtalálja a megoldást. Szerteágazó beszállítói kapcsolatrendszerűnk segíti Önt abban, hogy bármilyen márkájú irodatechnikai gépéhez (Canon, Epson, SHARP, Konica-Minolta, stb.) rövid időn belül kellékanyaghoz vagy alkatrészhez jusson. Ezeket ráadásul az eredeti anyagok mellett utángyártott és töltött formában is elérheti annak érdekében, hogy megtalálhassa a pénztárcája számára legmegfelelőbb megoldást.

Ne habozzon, keressen minket személyesen, telefonon vagy e-mailben és azonnal vagy a lehető legrövidebb határidőn belül tájékoztatjuk a lehetőségekről, az árakról, várható szállítási időkről illetve a személyes átvétl vagy a házhozszállítás lehetőségéről, hogy munkája csak a legszükségesebb időre torpanjon meg ilyen banális dolgok miatt, hiszen mindenkinek időből van a legkevesebb és nyilván az Ön számára is ez a legdrágább.

Amennyiben tudja pontosan milyen kelléket szeretne, úgy az alábbi linkre kattintva ajánlatot is kérhet rá tőlünk.

Kellék- és alkatrész ajánlatkérés

Develop fogaskerék, HP szenzor, Samsung toner vagy Canon patron szükséges Önnek? Hívjon, írjon, jöjjön!