Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Amennyiben megesett, hogy meghibásodott valamely asztali számítógépe, monitora vagy laptopja és nem tudja, hogy kihez forduljon, akkor megtalálta a megoldást!

Technikus kollégáink több tízéves szakmai tapasztalattal segítik Önt abban, hogy elromlott számítástechnikai eszköze újra munkába állhasson. Legyen szó asztali számítógépről, notebookról vagy monitorról, nálunk az rövid határidővel meggyógyításra kerül. Amennyiben pedig valamilyen oknál fogva az Ön gépe hardverhiba miatt nem javítható, úgy a selejtezéshez szükséges szakvéleménnyel és új készülékre vonatkozó ajánlattal segítjük Önt a probléma megoldásában.

Annak érdekében, hogy a meghibásodott készülék márkája se okozzon fejtörést az Ön számára, szolgáltatásunkat márkafüggetlenül nyújtjuk, így beszállíthatja hozzánk bármely gyártó készülékét javításra vagy igény esetén mi szállítjuk azt el Öntől. Legyen tehát az Ön eszköze Samsung, HP, DELL, ASUS, Acer, Sony, LG, Lenovo vagy Packard Bell készülék, nálunk jó kezekben van, melyet a gyártók rendszeresen ismétlődő auditja is megerősít.

Persze előfordulhat, hogy nem a hardvereknél kell keresni a hibát, hanem valamely programja nem fut megfelelően, azt újra kell telepíteni, a gépről a vírusokat le kell írtani vagy a teljes rendszert le kell cserélni. Természetesen ekkor se essen kétségbe, hozza be hozzánk az eszközt, melyet rendbeteszünk akár az Ön saját szoftvereinek felhasználásával, akár új szoftverek biztosításával.

Az elvégzendő munkákról lehetőség van előzetes árajánlatot kérni, így előre tájékozódhat a várható költségekről. A megrendelt, majd elvégzett beavatkozásokat természetesen garanciával végezzük, így nem kell attól tartania, hogy a készüléke ugyanolyan hibával rövid időn belül újra megáll.

Keressen tehát és kérje helyszíni kiszállásunkat vagy szállítsa be készülékét Ön hozzánk, hogy mielőbb megkezdhessük a javítást!