Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Amennyiben megesett, hogy meghibásodott valamely nyomtatója vagy multifunkciós készüléke és nem tudja, hogy kihez forduljon, akkor megtalálta a megoldást!

Technikus kollégáink több tízéves szakmai tapasztalattal segítik Önt abban, hogy elromlott irodagépe újra munkába állhasson. Legyen szó tintasugaras vagy lézer technológiával működő készülékről, esetleg mátrixnyomtatóról vagy fax készülékről, nálunk az rövid határidővel meggyógyításra kerül. Amennyiben pedig valamilyen oknál fogva az Ön gépe nem javítható, úgy a selejtezéshez szükséges szakvéleménnyel és új készülékre vonatkozó ajánlattal segítjük Önt a probléma megoldásában.

Annak érdekében, hogy a meghibásodott készülék márkája se okozzon fejtörést az Ön számára, szolgáltatásunkat márkafüggetlenül nyújtjuk, így beszállíthatja hozzánk bármely gyártó készülékét javításra vagy igény esetén mi szállítjuk azt el Öntől. Legyen tehát az Ön eszköze Samsung, HP, Canon, Epson, Kyocera, Brother, Lexmark, Xerox, SHARP, Konica-Minolta,Ricoh, Develop vagy OKI készülék, nálunk jó kezekben van, melyet a gyártók rendszeresen ismétlődő auditja is megerősít.

Az elvégzendő javításról lehetőség van előzetes árajánlatot kérni, így előre tájékozódhat a várható költségekről. A megrendelt, majd elvégzett javításokat természetesen garanciával végezzük, így nem kell attól tartania, hogy a készüléke ugyanolyan hibával rövid időn belül újra megáll. Sőt, a javítás idejére igény esetén használati díjért cserekészüléket is tudunk biztosítani, hogy a munkáját még erre az időre se kelljen felfüggesztenie.

Keressen tehát és kérje helyszíni kiszállásunkat vagy szállítsa be készülékét Ön hozzánk, hogy mielőbb megkezdhessük a javítást!