Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Elérhetőségeink

Cím:

XERO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

3530 Miskolc, Arany J. u. 2. (a Villanyrendőrnél)

 

Telefonszámunk:

+36 46/411-112

Faxszámunk:

+36 46/411-112

 

E-mail:

Titkárság, hibabejelentés Králikné Bárány Ildikó Írjon kolléganőnknek!
Ajánlatkérés, kereskedelmi ügyek, marketing, közbeszerzés   Írjon kollégánknak!
Technikai segítségnyújtás Mervinszki Ferenc Írjon kollégánknak!
Fénymásolási-, nyomtatási-, szkennelési szolgáltatással kapcsolatos információk   Írjon kolléganőinknek!
Ügyvezető Sass Tiborné Írjon kolléganőnknek!

 

Nyitvatartás:

Hétköznapokon 8.00 - 17.00 óráig

Szombaton 9.00 - 12.30 óráig

 

Megközelíthetőség:

 

Tömegközlekedéssel - Fénymásolószalonunk és bemutatótermünk a Tiszai pályaudvar és Diósgyőr irányából is legkönnyebben villamossal (1-es és 2-es járat) közelíthető meg. Amennyiben Ön villamossal érkezik hozzánk, úgy a Villanyrendőr megállóhelyen kell leszállnia. Az Avas városrész felől 38-as jelzésű buszjárattal érkezve a Villanyrendőr megállóhelyen kell elhagynia a tömegközlekedési eszközt, míg 34-es jelzésű buszjárattal a Bodótető felől szintén a Villanyrendőr megállóhelyet kell választania. Amennyiben Ön a Repülőtér-Hejőcsaba vonalról érkezik, úgy a 14 illetve 14H jelzésű autóbusz felelhet meg a cégünkhöz való eljutásra a Villanyrendőr átszállópontnál illetve hasonló vonalon választható a 44 illetve 43 jelzésű autóbusz is, figyelve a Villanyrendőr leszállóhelyre. A Centrum áruháztól a villamosjárat mellett a 35 jelzésű autóbuszt is igénybe veheti a hozzánk való eljutáshoz.

Autóval - Autóval érkező ügyfeleink Miskolc belvárosában, a Villanyrendőrnél, a Szemere Bertalan utcáról kanyarodva tudják elérni legkönnyebben üzletünket. Bemutatótermünk előtt több parkolóhely is áll a gépkocsival érkezők rendelkezésére. (Figyelem! Ezek a parkolóhelyek csak parkolójegy megváltása ellenében vehetők igénybe!)

Az üzlet GPS koordinátái: GPS: 48°6´6.54´´ ; 20°47´9.59´´

Térkép: