Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

A trend követése kifizetődő lehet az Ön számára is.

Biztosan előfordult már Önnel is, hogy üzleti partnereitől hallotta vagy akár már igénybe is vette a nyomtató vagy multifunkciós fénymásológép bérbeadási szolgáltatást hosszabb vagy rövidebb távon. A konstrukció lényeges, hogy egy havi fix díj (ez bizonyos esetekben 0 Ft is lehet) és példányszámonkénti díj ellenében, kezdő beruházás nélkül használatba vehet egy olyan készüléket, melynek üzemeltetési nehézségei, felmerülő hibái nem Önt terhelik.

Amennyiben üzleti felhasználóként Ön is szeretne csatlakozni ehhez a trendhez aminek külföldön már komoly hagyománya van a kedvező adózási feltételeknek és átlátható szolgáltatási szerződéseknek köszönhetően vagy már most is bérlő, de nem elégedett a jelenleg használt gépével vagy a jelenlegi szolgáltatójával, úgy használja ki az általunk ajánlott lehetőséget. Az Ön elképzeléseihez igazodva van lehetőség nyomtató vagy fénymásológép bérlésére hosszabb (48, 36, 24 vagy 12 hónapra) vagy kölcsönzésre rövidebb távra (6, 3, 2, 1 hónap, esetleg néhány nap).

Vegye igénybe díjmentes konzultációnkat, melynek keretében megkeressük Önnek az elvárásainak és a pénzügyi lehetőségeinek egyaránt megfelelő modellt, melyre egy tételes árajánlatot kap majd, így elősegítendő a döntését. Ezt pozitív válasz esetén már csak egy néhány napos időszak követi amíg a készülék felkészítése megtörténi, majd birtokba is veheti új irodai társát, melyhez a másolópapíron kívül semmire nincs gondja, hiszen mi biztosítjuk a szükséges festék és egyéb kellékanyagokat, alkatrészeket, az időszakos és esetenként felmerülő karbantartásokat, javításokat illetve álljuk a kiszállási költséget is.

Kíváncsiságát a következő linkre kattintva rögtön kielégítheti egy online ajánlatkéréssel.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A konstrukció mottója: "Keressen meg minket, a többi a mi dolgunk!"