Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Amennyiben professzionális irodatechnikai berendezéseket, hálózati másoló-, és nyomtatórendszereket vagy számítástechnikai eszközöket, netán irodaszereket keres, itt jó helyen jár.

Irodájában az Ön igényeinek megfelelően kiépítjük számítógépes hálózatát, de a szükséges másolókat, nyomtatókat, számítógépeket, és egyéb irodai berendezéseket is beszerezheti nálunk. Természetesen nem várjuk el Öntől, hogy pusztán néhány e-mail vagy pár perc telefonbeszélgetés alapján döntsön ilyen fontos beszerzésekről, ezért igény szerint felkeressük Önt, de várjuk szeretettel bemutatótermünkben is, ahol működés közben is megtekintheti a legmodernebb másológépeket illetve tájékozódhat számítástechnikai kínálatunkról illetve aktuális irodaszer listáinkról.

Legyen szó irodatechnikai berendezésekről, számítástechnikai eszközökről vagy irodaszerekről, elmondhatjuk: nálunk elképzelése megvalósul. Amennyiben van márkabeli, netán típusbeli igénye, úgy azt rövid határidővel, egyedi, máshol nem megkapható kedvezményekkel kivitelezzük, amennyiben pedig csak felméri a terepet, ismerkedik a piaci lehetőségekkel, úgy javaslatainkkal segítünk megtalálni a helyes választást.

Kiterjedt beszállítói körünknek köszönhetően minden magyarországi forgalomban megtalálható gyártó terméke fellelhető nálunk mind új, mind használt változatban, hiszen mindkét típusnak megvannak a maga előnyei.

Ne habozzon tehát, ha SHARP fénymásológépre, HP asztali PC-re, DELL notebookra, Color Copy fénymásolópapírra vagy Zebra tollra van szüksége, keressen minket!

Elérhetőségeink

Cím:

3530 Miskolc, Arany J. u. 2.

 

Telefon/Fax:

+36 46/411-112

 

E-mail:

Titkárság, hibabejelentés

Ajánlatkérés, kereskedelmi ügyek, marketing, közbeszerzés

Technikai segítségnyújtás

Ügyvezető

Fénymásolási-, nyomtatási-, szkennelési szolgáltatással kapcsolatos információk

 

Nyitvatartás:

Hétköznapokok 8.00 - 17.00 óráig

Szombaton 9.00 - 12.30 óráig