Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Lenne még tennivalója a kinyomtatott, lemásolt papírkötegekkel, de nincs megfelelő felszerelése hozzá? Nálunk találhat!

Tapasztalta már biztosan Ön is, hogy mennyire jól forgatható egy köteg frissen nyomtatott vagy másolt papír. Egyszer, míg össze nem keveredik. Ennek megelőzésére igénybe tudja venni többek között spirálozás szolgáltatásunkat, mellyel így könyv formába fűzzük az elkészült anyagot. Fontos, hogy ez küllemében nem egyezik meg a könyvkötéssel, mely például a szakdolgozat készítésének elengedhetetlen része, azonban otthoni felhasználásra, főleg vaskos dokumentumok esetében kiváló megoldás.

Elképzelhető az is, hogy védenie kell az anyagot a környezeti hatásoktól, víztől, széltől vagy a papír egyéb tönkretevőitől. Ekkor kérje a dokumentum laminálását, mely során egy fóliaréteg kerül a lap mindkét oldalára, így téve ellenállóvá a beltartalmat, konzerválva azt hosszú időre.

Manapság a költségtakarékosság jegyében egyre gyakoribb igény - talán az Ön részéről is - az egyszerű tűzés, egy tűzőgép használatával. Mi van abban az esetben azonban, ha a tűzendő anyag háthatolhatatlan akadályt képez egy otthoni, tíz-húsz lapra tervezett tűzőgép számára? Keressen fel minket! Nálunk ugyanis van nagyteljesítményű tűzőgép, mellyel akár 200 oldalt is átfoghat egyetlen mozdulattal.

A lyukasztás, mint befejező művelet esetében ugyanez a helyzet, hiszen előfordulhat, hogy négy gyűrűs könyveihez ennyi, egyforma távolságban elhelyezkedő lyukat kell ejteni az anyagon. Ez azonban a manapság elterjedt, kétlyukú lyukasztókkal precíz módon kivitelezhetetlen feladat. Hozzánk betérve viszont Ön is kaphat négylyukú készüléket, mellyel gyerekjáték a fűzésre előkészítés.

Amennyiben pedig Ön A4-es méretű anyagokból szeretne viszonylag precíz "feleket" készíteni, úgy vegye igénybe vágás szolgáltatásunkat, melynek köszönhetően anyagait nagy befogadóképességű asztali vágógéppel könnyen és gyorsan félbe, esetleg negyed részbe tudjuk vágni.

Láthatja, hogy csak befejező műveleteink köre széles, Önnek elég csak jelezni igényét a munka megkezdésére, mi befejezzük azt!