Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Kérésére rögzítjük anyagait minőségi CD vagy DVD adathordozón.

Felismerve az Ön és más partnereink igényeit, folyamatosan tartunk CD és DVD lemezeket polcainkon annak érdekében, hogy nálunk készített vagy hozott anyagait ilyen adathordozókra tudjunk írni. Fáradjon be hozzánk egy régi családi felvétellel, néhány saját felénekelt dallal vagy valamilyen dokumentummal és azt azonnal lemezre másoljuk. Törvénybe ütköző anyagok írását, másolását - értjük ezalatt a jogvédett kiadványokat - nem vállaljuk, de minden egyéb adatát teszteléssel együtt lementjük, így biztosítva azt, hogy biztosan helyesen megírt adathordozó jusson a birtokába.

Persze tisztában vagyunk azzal, hogy a pendrive mára sokkal elterjedtebbé vált a hétköznapi használatban, de sok helyen csak a CD/DVD formátumot fogadják el és az megkérdőjelezhetetlen, hogy a lemez felülírásának hiányában az utólag vírussal sem fertőződhet, mely a megsemmisülését jelentené.

CD/DVD írás, másolás, újraírás nem akadály nekünk, így mostantól Önnek sem!