Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Share/Bookmark
  • SHARP hírek
  • 2012-07-01 00:00:00

Továbbhaladva a megkezdett úton...

... a XERO Kft. és a DVTK folytatja az együttműködést
A 2012/2013-as pontvadászatban újfent a XERO Kft. a DVTK kizárólagos irodatechnikai beszállítója.

Egy már korábban megkezdett együttműködés folytatásaként aláírás és pecsét került arra a kontraktusra, miszerint a 2012/2013-as első osztályú labdarúgó bajnokságban a DVTK kizárólagos irodatechnikai kiszolgálója a XERO Kft.

A feladat kihívást jelent számunkra, hiszen egy egyre gyorsabb ütemben fejlődő, már-már nemzetközi szintű klub folyamatosan növekvő és nagyon széles skálán mozgó igényeit kell kiszolgálnia cégünknek, azonban mindez egy édes teher, hiszen mindannyian szeretnénk tevékeny részesei lenni a Diósgyőr felvirágoztatásában, melyhez mi elképzeléseink szerint ilyen módon tudunk legjobban hozzájárulni - mondta el a XERO Kft. Kereskedelmi-, és marketing vezetője.

A DVTK mindezekért cserébe fix reklámfelületet, LED-falat illetve további olyan megjelenési lehetőségeket - ezáltal talán új ügyfeleketet - biztosít a XERO Kft. számára, mely a cég vezetőinek reményei szerint segít a helyi érdekeltségű irodatechnikai cég fennmaradásában ezekben a nehéz időkben is.

S, hogy zárszóként mindezekhez milyen mottó illik? Talán minden Diósgyőr szurkoló már dúdolja is: "Érted élek én, érted harcolok, csak a Diósgyőr, csak a Diósgyőr, érted meghalok...".

Hajrá Diósgyőr!