Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Share/Bookmark
  • SHARP gépekkel kapcsolatos hírek
  • 2016-07-25 00:00:00
  • http://www.itextreme.hu/

SHARP nyomtatók eredeti PANTONE kalibrációval

A Sharp Electronics bejelentette, hogy az MX-3060N, MX-3070N, MX-3560N, MX-3570N, MX-4060N és MX-4070N modelljei Pantone kalibrációval rendelkeznek és bekerültek a Pantone LUT rendszerébe.

A Sharp Electronics bejelentette, hogy az MX-3060N, MX-3070N, MX-3560N, MX-3570N, MX-4060N és MX-4070N modelljei Pantone kalibrációval rendelkeznek és bekerültek a Pantone LUT rendszerébe.

A színfeloldó táblázat (LUT) a Pantone szín szakértői által egyedileg elkészített színadat-gyűjtemény, ami a lehető legjobban képviseli a Pantone Színegyeztető Rendszer színeit egy megadott nyomtató modellen. Ha egy nyomtató Pantone-kalibrált, az azt jelenti, hogy a nyomtató gyártója felvette a kapcsolatot a Pantone-nal, hogy kidolgozzák ezt az egyedileg optimalizált színadat-rendszert, és így a vásárlók a lehető legjobb megjelenítését kapják fényes hordozókon a „Pantone Solid” szín szabványának megfelelően. A Pantone az egyedi rendszer kidolgozásakor figyelembe veszi az adott készülék driverét/RIP megoldását, a készülék beállításait, a tinta-beállításokat, a színes nyomtató tulajdonságait és a használt papírt, mivel ezek a tényezők mind hatással vannak a színkibocsátásra.

- Az MX sorozat modelljei egyszerre képesek kielégíteni vásárlóink információkezelési igényeit és megfelelni költséghatékonysági elvárásaiknak, miközben rendelkeznek a Sharp legújabb, vállalati fejlődést segítő funkcióval. A Pantone kalibráció révén a Sharp nyomtatói a pontos színmegjelenítés legmagasabb szabványainak is megfelelnek, ezáltal professzionális felhasználásra is alkalmasak irodákban és fénymásoló-szalonokban egyaránt. – nyilatkozta Starostiák József, Product Manager.

Az MX sorozat többek között olyan előnyös tulajdonságokkal rendelkezik, mint az azonnal elérhető „pull printing” megoldás, valamint az alacsonyabb bemelegedési idő, köszönhetően a készülékek kialakításában végrehajtott fejlesztéseknek. A bekapcsolást még gyorsabbá teszi a beépített mozgásérzékelő, ami észleli a közeledő felhasználót.