Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Share/Bookmark
  • SHARP gépekkel kapcsolatos hírek
  • 2017-02-05 00:00:00
  • http://www.marketinginfo.hu

Nyolc BLI díjat nyert a Sharp

A Sharp hét 'Pick' díjat és egy Kiemelkedő Eredmény díjat nyert.

Összesen nyolc díj nyerteseként hirdették ki a Sharpot, melyeket a Buyers Laboratory LLC (BLI), a világ vezető dokumentumkezelő hardvereket, szoftvereket és szolgáltatásokat értékelő szervezete ítélt oda. A tekintélyes 'Pick' díjból hatot ítéltek meg a cég közelmúltban frissített A3-as színes MFP sorozatának.

Ezen felül a Sharp kiérdemelte a "Kimagasló Eredmény az Innováció területén" díjat az MX sorozat szerviz és IT admin webes felületéért.

A Sharp újonnan kifejlesztett webes segédprogramjának használata rendkívül egyszerű, és számos olyan funkcióval rendelkezik, ami nem található meg a versenytársak webes segédprogramjai között. - nyilatkozta a BLI főszerkesztője, George Mikolay.

A Sharp Cloud Portal Office platformját "Kimagasló Tartalomkezelő és Együttműködési Szolgáltatásként" ismerték el.

Az évente átadott egyedi Pick díjakkal azokat a hardver termékeket díjazzák, amelyek legjobbak kategóriájukban a BLI szigorú két hónapos laboratóriumi vizsgálatai alapján, és igen ritka, hogy egyetlen vállalat ilyen sok egyedi termék díjat vagy "Kimagasló Eredmény" díjat kapjon.

Mindig az a célunk, hogy megbízható, kiemelkedő teljesítményt nyújtó készülékekkel lássuk el a vállalatokat, miközben biztosítsuk azt a rugalmasságot, amit a fejlődő munkahely megkövetel. Örülünk annak, hogy frissített megoldás kínálatunk sokoldalúságát most hivatalosan is elismerte a BLI. - mondta el Starostiák József, Product Manager CEE, Sharp Electronics.