Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Share/Bookmark
  • SHARP gépekkel kapcsolatos hírek
  • 2016-08-18 00:00:00
  • http://www.minuszos.hu

Egy gomb az újítás az új Sharp nyomtatókon

A Sharp bemutatta az első belépő-szintű nagykapacitású fekete-fehér nyomtatóit, amelyek Fiery Command WorkStation kompatibilisek.

A nagy sebességű MX-M1205 és az MX-M1055 modelleket egy One-Touch Fiery Gateway gombbal látták el, aminek köszönhetően a felhasználók közvetlenül dolgozhatnak a Command WorkStation-nel, nincs szükség további kiegészítő hardver elemekre. A 120 oldal/perc és 105 oldal/perc sebességre képes új fekete-fehér modellek fejlettebb adatvédelmi funkciókat, frissített feladat kezelő szoftvert és a professzionális végeredményhez számos különböző finisher opciót kínálnak.

Az új funkciók között több olyan is megtalálható, ami a gyors és könnyű karbantartást szolgálja kevesebb leállással, így például a Toner Hopper funkció, ami a festékkazetta egyszerű cseréjét teszi lehetővé a gép leállítása nélkül. A készülék kialakítása révén a gép egészéhez hozzá lehet férni szemből, és elérhető az újonnan kifejlesztett Remote Access Front Panel azaz távoli elérésű kezelőpanel is, aminek köszönhetően pc-n keresztül is elérhető a teljes kezelőfelület.