Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Share/Bookmark
  • SHARP gépekkel kapcsolatos hírek
  • 2017-12-08 00:00:00
  • http://www.sharp.hu

Belépőszintű modellel bővült a Sharp A3-as színes MFP kínálata

A Sharp Electronics CEE egy belépő szintű MFP nyomtatóval egészítette ki A3-as színes MFP termékvonalát. Az MX-2630N támogatja a rugalmas munkavégzési módokat és egyszerűen használható funkciókat kínál, ami az egész színes A3-as termékcsaládra jellemző. Mindez azt jelenti, hogy a Sharp a kis- és középvállalkozásoknak (KKV-k) és a kisebb munkacsoport felhasználóknak ugyanazt a fejlett felhasználói élményt kínálja 26 oldal/perc és 75 oldal/perc sebesség közötti készülékein.

Az MX-2630N alapkiépítésben számos intuitív és időtakarékos funkciót tartalmaz, így például testreszabható felhasználói felületet, amit a 7"-os érintőképernyőn keresztül érhetünk el, valamint egy pull printing megoldást. Ez az egyedüli Sharp alapfelszereltségben elérhető funkció kiküszöböli a nyomtató szerver szükségességét vagy bármilyen további bonyolult beállítást. A felhasználók biztonságosan nyomtathatnak bármely hálózati MFP eszközről, nem kell arra várniuk, hogy a foglalt MFP elérhetővé váljon.

Az alapvető nyomtatási, szkennelési és másolási igények kielégítésén túl az MX-2630N egyszerűen integrálható a meglévő munkafolyamatokba, beleértve a mobil és felhő alkalmazásokat is. A felhasználók az MFP-n keresztül kapcsolódhatnak népszerű nyilvános felhő szolgáltatásokhoz, például a BOX, a SharePoint vagy a Microsoft Drive szolgáltatáshoz, így az információk biztonságosan megoszthatók és elérhetők bárhonnan, bármikor.

A Sharp az opcionális lehetőségek széles választéka jelentette rugalmasságot is biztosítja a vállalkozásoknak: többek között számos fejlett befejező megoldás, az Office Direct Print és a Sharp Open System Architecture megoldások is elérhetők.

József Starostiák, a Sharp Electronics CEE product manager-e (termékmenedzsere) elmondta: "Tudjuk, hogy az irodatechnikának egyszerűnek, megszokottnak és más eszközökhöz való kapcsolódásra képesnek kell lennie ahhoz, hogy használják és valós hatással legyen az üzleti termelékenységre. A vállalkozások számára legfontosabb funkciókra fókuszálva a felfrissített színes A3-as készülék kínálatunk óriási sikert ért el, és segít ügyfeleinknek jobb munkakörnyezetet teremteni egész Európában."

A belépő szintű MX-2630N erősíti a Sharp MX A3-as színes kínálatát, amely jelenleg 14 modellből áll. A készülékek mindegyike a KKV munkacsoportokra jellemző környezetek igényeihez van igazítva. Az egyszerűsített termékcsaládok, az azonos felhasználói felület és használat, valamint az azonos kellékanyagok azt jelentik, hogy az MX sorozat egyaránt előnyös az irodai dolgozóknak, a vállalkozások tulajdonosainak, az informatikai vezetőknek és csatorna partnereinknek.

Az Mx-2630N már elérhető a Sharpnál és partnereinél. További információért látogasson el a www.sharp.hu oldalra.