Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Share/Bookmark
  • SHARP hírek
  • 2017-02-12 00:00:00
  • http://www.marketinginfo.hu

A SHARP felkavarja a vizet

Az Integrated Systems Europe (ISE) vásáron, mely a Sharp Foxconn-nal létrejött partnersége óta az első jelentős európai kiállítása, a Sharp átalakult termékkínálatával jelenik meg.

Mindez hat új termékkategória, egy új digitális signage megoldás, a Sharp Open Architecture Platform és az Intel vállalattal közösen tervezett OPS (Open Pluggable Specification) formátum bemutatását jelenti.

A hardver érdekességek közül kiemelkedik a 70"-es méretű videofal megjelenítő, ami a legnagyobb kereskedelmi forgalomban kapható modell; továbbá a vállalat első, kisebb tárgyalókba tervezett interaktív kijelzője; és végül az interaktív képernyő család, amit közvetlen kapcsolat technológiával láttak el.

Szabó Zsolt, General Manager, Sharp Electronics Magyarország elmondta: "Ahhoz, hogy jelentős gyártónak tartsanak bennünket, tudjuk, hogy egy széles és átfogó termékskálával kell piaci részesedést szereznünk. Éppen ezért fektetjük energiáinkat néhány hagyományos területbe, így például a signage megjelenítőkbe, ugyanakkor az olyan innovatív és új megoldások is érdekelnek bennünket, mint amilyenek a nagyméretű videofalak és kisebb irodai tárgyalókba tervezett megjelenítők. Hála a Foxconn-nal kialakított partnerségünknek, jobban pozícionáltak vagyunk, alternatívát tudunk nyújtani a piacnak, a viszonteladóknak és a rendszerintegrátoroknak egy további gyártói partneri lehetőséget tudunk felkínálni."