Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Share/Bookmark
  • SHARP hírek
  • 2013-05-08 00:00:00
  • http://prim.hu

Az életre kelt prezentációk...

Interaktívabbá és hatékonyabbá válhatnak a projektbemutatók, tudományos előadások, méghozzá a Sharp BIG PAD multi-touch érintőképernyőjének és az új, táblagépes, valamint okostelefonos kapcsolatot biztosító Touch Display Link szoftverének köszönhetően.

 

A BIG PAD, a Sharp Full HD felbontású érintőképernyős kijelzője üzleti találkozók, videokonferenciák, céges képzések, illetve iskolai osztályok prezentációs igényeire kíván választ adni. A  kínálatban három különböző típusú BIG PAD monitor található meg, 60, 70 és 80 colos méretben (PN-L602B, PN-L702B és PN-L802B).

 

Az érintőképernyős BIG PAD monitorok teljes LED-háttérvilágítással rendelkeznek, így forrástól függetlenül kiváló képminőséget biztosítanak. Az LCD panel mögött közvetlenül elhelyezkedő több száz fehér LED biztosítja a fény egyenletes eloszlását. A Full HD (1920 x 1080 pixel) felbontás mellett kiváló minőségű 16:9-es formátumú képet nyújtanak.

 

Napi 24 órás folyamatos működésre tervezték őket, és annak köszönhetően, hogy szellőztető rendszerükben nincs ventilátor, gyakorlatilag zajtalanul működnek. A mellékelt szoftver pedig lehetővé teszi a legtöbb Sharp MFD, valamint egy „érintő toll” használatát is, mellyel a felhasználó kézzel írt jegyzeteket készíthet a szerkeszthető dokumentumokban. A jegyzetek könnyedén eltávolíthatók a „virtuális szivacs" funkció segítségével.

 

A BIG PAD monitor hatékonysága tovább növelhető a Touch Display Link program használatával. A szoftver lehetővé teszi az okostelefonok és a táblagépek közvetlen csatlakoztatását a monitorhoz (a kapcsolódás vezeték nélküli LAN hálózaton keresztül történik). A BIG PAD monitoron látható tartalom - beleértve a moderátor jegyzeteit és megjegyzéseit - könnyedén továbbítható a résztvevők mobil eszközeire. Ez egyszerű és interaktív módja a közös projektmunkának, az ötletek megosztásának és a találkozók hatékonyabb lebonyolításának.

 

Ahhoz, hogy egy konferencia, találkozó vagy képzés résztvevője a BIG PAD kijelző és a Touch Display Link program minden funkcióját maradéktalanul kihasználhassa, le kell töltenie egy ingyenes alkalmazást az App Store-ból vagy Google Play áruházból a saját eszközére. A megbeszélés során a résztvevők saját eszközüket is használhatják a BIG PAD érintőtollának szoftveréhez, valamint a képernyőhöz történő csatlakozáshoz.

 

A monitorra írt jegyzetek és rajzok valós időben, azonnal megjelennek a felhasználók eszközein, ezen felül megoszthatják saját fájljaikat másokkal, és megjeleníthetik őket a BIG PAD monitoron, valamint a többi résztvevő csatlakoztatott eszközein. Az interakciót a megjelenített anyagokkal is lehetővé teszi, például a jegyzetekbe és rajzokba is bele lehet nagyítani.

 

A résztvevők saját eszközeiken is használhatják a megjelenített tartalmakat, így például lapozhatják a prezentáció diáit, mozgathatják az egérmutatót, belenagyíthatnak a képekbe. A munka végeztével az előadónak arra is lehetősége van, hogy elküldje a prezentációt és a jegyzeteket a résztvevőknek PDF formátumban. A Touch Display Link szoftver egyidejűleg összesen 20 db mobil eszköz csatlakozását teszi lehetővé a BIG PAD képernyőhöz.