Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Share/Bookmark
  • SHARP hírek
  • 2013-03-08 00:00:00
  • http://wikitech.hu

Sharp: Japánból érkezik a világ legkisebb mobilja

32 grammot nyom a mérlegen a Sharp legújabb telefonja.

Mostanában mástól sem hangos a mobilos sajtó, minthogy milyen csodákat képesek végrehajtani a legújabb okostelefonok. Lassan már elfelejtjük a lényeget, hogy ezek voltaképpen telefonok és arra valók, hogy telefonáljunk velük. A Sharp úgy érezte, hogy ideje visszakanyarodni a kezdetekhez, és kifejlesztett egy egyszerű alapkészüléket.

Mivel a mai napig is számtalan ilyen mobil kerül piacra, hogy ne olvadjanak bele a tömegbe a  Phone Strap 2 névre keresztelt eszköz a világ legkisebb mobiljának címével büszkélkedhet. A mindössze 1″-es kijelző a 70×32×10,7 milliméteres készülékházban foglal helyet. A Strap 2 nem tartozik a nehézsúlyú versenyzők közé, hiszen mindössze 32 grammot nyom a mérlegen. Az elsőként 12 ezer példányban piacra kerülő minimobil fehér, fekete és pink színekben kerül a boltok polcaira. A hazai értékesítésről egyelőre nincs információ, de ha a szigetországban sikert arat a Sharp készüléke, akkor elképzelhető, hogy néhányat hozzánk is eljuttatnak.