Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Share/Bookmark
  • SHARP gépekkel kapcsolatos hírek
  • 2012-05-18 00:00:00
  • www.mobilport.hu

Okostelefonjaink és SHARP multifunkciós készülékeink mostantól könnyedén együttműködnek

A Sharp egyszerűbbé teszi az utazás közben dolgozók életét egy új, okostelefonokra és tabletekre szánt alkalmazással.

A Sharp új okostelefon alkalmazást tett elérhetővé, mellyel tovább bővíti azon applikációinak körét, melyeknek célja az, hogy könnyebbé tegyék a munkát azok számára, akik utazás közben is dolgoznak. Az Apple App Store-ból ingyen letölthető Sharpdesk Mobile alkalmazás segítségével  az okostelefonokról és tabletekről is könnyen elérhetjük a Sharp multifunkciós nyomtatóinak nyomtatási és szkennelési funkcióit. 

A Sharpdesk Mobile három feladat esetén jelent megoldást: nyomtatás, szkennelés és dokumentummegosztás.

Nyomtatás - a felhasználónak lehetővé válik közvetlenül az okostelefonról vagy tablet PC-ről nyomtatni a Sharp multifunkciós készülékeivel, amennyiben a nyomtatott fájlok PDF-, JPEG-, vagy TIFF-formátumúak.    
Szkennelés - lehetővé válik, hogy a Sharp multifunkciós készülékeiről közvetlenül egy mobil eszközre szkenneljünk. 
Megosztás - ha egyszer a dokumentumot beszkenneltük, azt az okostelefonról vagy a tabletről e-mailben továbbküldhetjük, illetve megoszthatjuk más mobilos alkalmazások segítségével. 
 
A Sharpdesk Mobile automatikusan érzékeli, ha Sharp multifunkciós készülék van az eszköz közelében és külön vezérlőszoftver nélkül képes együttműködni azzal. Az első verzió már elérhető az (amerikai) App Store-ban, a magyar és az androidos változatok pedig várhatóan a nyár közepén érkeznek.